Servei de primera categoria: l'hotel d'Escòcia ofereix serveis al més pur estil “50 ombres de gris”.

Servei de primera categoria: l'hotel d'Escòcia ofereix serveis al més pur estil “50 ombres de gris”.

L'hotel boutique Nira Caledonia ha decidit sorprendre els seus clients i afegir passió a les seves vides: ofereixen serveis inspirats en el llibre i pel·lícula de gran èxit "Cinquanta ombres de Grey".

L'hotel està situat al centre d'Edimburg, a Escòcia. El país atreu viatgers per moltes raons: té paisatges preciosos, una arquitectura antiga, una cuina interessant i una atmosfera nacional amb el so de la gaita. I, és clar, el whisky.

L'administració de Nira Caledonia ha decidit anar un pas més enllà. L'hotel ofereix un paquet de serveis per a adults. Inclou massatge, afrodisíacs i un conjunt complet per a jocs eròtics inspirats en el llibre d'E.L. James "Cinquanta ombres de Grey". A més del que s'ha esmentat, el paquet inclou espelmes de massatge, fuetes, oli de bany, esposas peludes, teles per lligar, antifaços, màscares, un cop amb plomes i, és clar, la ben coneguda corbata de Christian Grey.

El cost d'aquests serveis comença des de 2.400 euros. El paquet BDSM inclou dues nits en una suite, atributs romàntics (pètals de rosa, caviar, xampany, maduixes amb xocolata), així com un val de 550 euros per a visitar el restaurant independent Blackwood's Bar & Grill, on els turistes podran gaudir de diversos plats amb afrodisíacs. Com a alternativa, el val es pot utilitzar a la joieria Laing Edinburgh Jewellery.

Seleccioneu el vostre idioma

Seleccioneu la vostra moneda

Si escau, els preus es convertiran i es mostraran en la moneda que seleccioneu. La moneda en què pagueu pot variar en funció de la vostra reserva i també es pot aplicar una tarifa de servei.