Creuer gourmet a l'hotel Baros Maldives.

Creuer gourmet a l'hotel Baros Maldives.

L'hotel Baros sorprèn una vegada més els seus hostes amb una oferta única de creuers gastronòmics. Sens dubte, un plaer èpicur. Podeu triar entre la tradicional embarcació maldiviana doni o un iaot motor.

Creuer gourmet a l'hotel Baros Maldives.
Creuer gourmet a l'hotel Baros Maldives.

El programa més romàntic - "Còctel al capvespre" o "Xampany i aperitiu" es realitza a bord de l'esplèndida iot "Princesa 54". Durant 90 minuts, l'iot estarà completament a la vostra disposició, només l'atenció del majordom de tant en tant interromprà amb el canvi de plats. Observar com el sol es desplaça per la línia de l'horitzó i les bombolles juguen a la copa és un autèntic plaer en les tranquiles aigües de l'Oceà Índic.

Creuer gourmet a l'hotel Baros Maldives.

També podeu reservar en qualsevol moment el programa "Dinar per a gurmets", on se us oferirà un menú amb diversos plats exquisits.

I, és clar, no cal perdre l'oportunitat de esmorzar a bord de la llanxa "Numa", aquesta és una tradicional llanxa de vela doni amb motor. La terrassa assolellada a la part frontal es completa amb una sala d'estar, un dormitori i un bany amb sistema de climatització. Aquí també sereu atesos per un majordom discret.

Aquests tres nous creuers complementen l'horari existent. Això inclou el submarinisme al llarg dels esculls, l'observació dels dofins i tota mena d'opcions per a dinars i sopars.

Seleccioneu el vostre idioma

Seleccioneu la vostra moneda

Si escau, els preus es convertiran i es mostraran en la moneda que seleccioneu. La moneda en què pagueu pot variar en funció de la vostra reserva i també es pot aplicar una tarifa de servei.