2024-05-03
Als hotels Waldorf Astoria presentaran un nou chef-d'obra culinari!
Llegendària cadena hotelera Waldorf Astoria Hotels & Resorts va dur a terme el segon projecte «Gust Waldorf Astoria» en col·laboració amb la Fundació James Beard - una de les principals organitzacions gastronòmiques dels EUA. Les recerques del llegat gustatiu van ser reeixides a la tardor de 2015: cinc joves xefs, que van ser semifinalistes del premi James Beard, i cinc mestres reconeguts, responsables de les cuines dels luxosos hotels Waldorf Astoria d'Amsterdam, Nova Orleans, Pequín, Jerusalem i Orlando, van participar en elles.
Els guanyadors de la final, que va tenir lloc fa uns dies a Nova York, van ser el xef Benoît Chargy de l'hotel Waldorf Astoria Beijing i el seu jove col·lega Erik Bruner-Yang, i el plat creat per ells - Jing Roll - estarà present en el menú dels 25 hotels Waldorf Astoria de tot el món, juntament amb el risotto amb api a la manera de Waldorf, guanyador de l'any passat, així com els mundialment coneguts ous Benedicte, el pastís "Vigorós Vermell" i l'amanida Waldorf, creats en el seu dia a la cuina de l'hotel Waldorf Astoria de Nova York.
«Estem increïblement contents de continuar amb el projecte "Gust de Waldorf Astoria" i col·laborar amb la Fundació James Beard, que fa una contribució inestimable i alhora enalteix el nostre ric llegat culinari», diu el cap de la cadena Waldorf Astoria Hotels & Resorts, John Vanderslice. «Waldorf Astoria aspira a l'excel·lència gastronòmica en cadascun dels 140 bars, cafeteries i restaurants de primer nivell situats als nostres hotels».
El jurat en la fase final del concurs estava format pel famós cuiner avantguardista Wylie Dufresne, el director principal de la revista Saveur, Adam Sachs, la presidenta de la Fundació James Beard, Susan Ungaro, l'actor, músic i autor de llibres de cuina Questlove, així com el guanyador de l'any passat, David Posey.
«Seguint els preceptes del nostre fundador James Beard, pare de la gastronomia americana, estem encantats de continuar col·laborant amb Waldorf Astoria Hotels & Resorts - una marca icònica que ha contribuït de manera significativa a la formació de la herència culinària americana», assenyala la presidenta de la Fundació James Beard, Susan Ungaro. «Aspirem a proporcionar una experiència internacional als semifinalistes del nostre concurs de joves estrelles culinàries, i la col·laboració amb els xefs de Waldorf Astoria ens ajuda a crear noves obres mestres icòniques».
Cal assenyalar que Waldorf Astoria Hotels & Resorts és una xarxa internacional d'hotels de luxe de la corporació Hilton Worldwide, formada per 25 hotels i resorts situats als llocs més visitats i bells del planeta. Increïbles viatges gastronòmics, els millors camps de golf del món, tractaments SPA únics - a Waldorf Astoria us espera unes vacances inoblidables i un servei llegendaris per la seva impecabilitat en un entorn de luxe.
Els hostes de qualsevol resort de la xarxa Waldorf Astoria Hotels & Resorts poden embarcar-se en un viatge gastronòmic inoblidable "Gust Waldorf Astoria" i gaudir d'un sofisticat sopar de tres plats, provar còctels del conegut mixòleg, navegar en iot o visitar el mercat local per obtenir ingredients amb la companyia del xef. Es pot veure i reservar el detallat programa dels tours culinaris de 3 dies a
La Fundació James Beard, fundada el 1986, celebra i recompensa els joves talents en l'àmbit de la gastronomia, a més d'oferir formació a través de diverses programes. James Beard, que va morir el 1985, va ser el principal culinari d'Amèrica, autor de nombrosos llibres i un home amb coneixements enciclopèdics. Va ajudar a formar generacions senceres de xefs, sent un mentor tant per a professionals com per a aficionats. La fundació que porta el seu nom continua la noble tasca d'educar i donar suport als joves xefs novells mitjançant programes educatius, subvencions, premis i cursos de desenvolupament empresarial.
Comparteix aquesta publicació amb els teus amics!